Mic dejun rapid cu 3 ingrediente

M-am gândit la mic dejunul ăsta pentru că voiam ceva bun și rapid pentru weekend.

Și, cum în ultima comandă făcută pe Vegis.ro am băgat în coș și o conservă de fasole cu sos de chili (în ideea că-i bună pentru prânzul de la birou), am pornit rețeta de la ea. Rețeta e foarte simplă și are doar 3 ingrediente – dar e destul de important să fie conserva de fasole bună, pentru că e baza rețetei. Ingredientele sunt suficiente pentru 2 persoane.

Ingrediente

  • 1 cutie de Chilli beans de la Biona (care conține practic fasole roșie, sos de roșii, apă, zahăr, făină de orez, oregano și sare)
  • 100 g de chorizo tăiat în bucăți de 1,5-2 cm
  • 2 ouă

Ustensile necesare

  • tigaie

Am pus tigaia pe foc mic spre mediu și am încălzit cuptorul la 180 de grade. Când tigaia începe să se încălzească, am adăugat bucățile de chorizo. Le-am ținut pe foc, amestecând de câteva ori, 3-4 minute.

După ce bucățile de chorizo au început să se rumenească și să lase ulei portocaliu în tigaie, am adaugat conținutul conservei și am amestecat.

Mai țin pe foc 3-4 minute, amestecând de câteva ori.

Cu lingura cu care am amestecat fac loc pentru cele două ouă, pe care le sparg și deasupra lor presar puțină sare.

ou12.gif

Apoi pun tigaia la cuptor pentru 7-8 minute.

cuptor.gif

Si gata.

Rețeta este scrisă în cadrul unui parteneriat plătit cu Vegis.ro în cadrul căruia eu aleg rețeta și produsul pe care vreau să-l folosesc – din multitudinea de minunății disponibile la ei pe site. Dacă vrei să comanzi de la ei, poți folosi și codul de reducere mihaigateste12 și primești o reducere de 12% la comandă (reducerea se aplică la produsele care nu sunt deja reduse). 

27 octombrie 2019
Comentarii (0)
Comenteaza
Din aceeasi categorie:
Ingheţată rapidă, doar din fructe și lapte praf
Chiftele rapide din linte în sos de curry
Mic-dejun simplu cu fasole, bacon și ouă
Cookies cu tahini